f t m
Copyright 2021 - OWSC 't Piepke Maastricht

Opleiding 3*-duiker (Dive Master)

Infomatie over de 3*-opleiding kun je vinden op www.onderwatersport.org – opleidingen – duikopleidingen – 3*-duiker

Hoe ziet de opleiding eruit?
De opleiding bestaat uit 3 delen.


- Theorieles

Hiervoor heb je een theorieboek nodig en dat kun je bestellen via ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De theorie zullen we per hoofdstuk behandelen in theorielessen. Deze lessen zijn meestal op de zondag na de zwembadles en ze duren 2 à 2,5 uur.

De theorielessen worden - bij genoeg cursisten - 1 keer per 2 jaar ingepland. Het schema van de theorielessen wordt dan gemaild aan de cursisten en aan de overige leden. Iedereen is welkom om bij de theorielessen aan te schuiven.


- Zwembadles

Er zijn 2 zwembadlessen. In deze lessen help je een instructeur met het assisteren bij de 1*-opleiding.

Over deze 2 lessen doe je wellicht meer dan 2 trainingen. Het is de bedoeling dat je alle binnenwater skills die je in de 1*-opleiding geleerd hebt laat zien op demonstratieniveau.


- Buitenwaterles

In de buitenwaterlessen ga je als duiker verder waar je bij de 2*-opleiding gebleven bent. Je gaat diepe duiken maken en daarbij zelf de duikplanning maken en de decoballon oplaten.

Daarnaast ga je leren om als begeleider op te treden voor 1*- en 2*-duiker in opleiding en ga je duikevenementen organiseren.


De coördinator van de 3*-opleiding is:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2*-instructeur

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Ok Weigeren