f t m
Copyright 2021 - OWSC 't Piepke Maastricht

De onderwaterwereld is een heel andere wereld die je kunt ontdekken door snorkelen en duiken

In het zuiden van Limburg, in Maastricht, is onze duikvereniging gevestigd.

Wij trainen in zwembad De Geusselt en daarnaast duiken we in grindgaten en steengroeven in de omgeving. Maar onze leden zoeken ook andere duikstekken op in binnen- en buitenland.

OWSC (OnderWaterSportClub) 't Piepke bestaat uit zeer ervaren duikers die op verschillende niveaus en disciplines getraind zijn. Wij hebben dan ook al meer dan 35 jaar ervaring die wordt doorgegeven van buddy aan buddy en telkens weer wordt bijgeschaafd. Dit waarborgt de veiligheid van onze duikers. Wij leiden onze leden op conform de wereldwijd erkende organisaties NOB/CMAS. Meer informatie hierover en hoe je bij ons je brevet kunt behalen, vindt je op deze site.

Reeds gebrevetteerd
Ook mensen met een ander brevet van een erkende opleiding zijn van harte welkom. Indien je in onze club verder met je opleiding wil gaan, dan zijn er cross-over richtlijnen voor handen voor het indelen van het reeds voorhanden brevet naar de NOB-brevetten.

Gezellig en Bourgondisch, dat is waar Maastricht bekend om staat, ook duikclub ’t Piepke (Maastrichts voor snorkel) kent deze termen maar al te goed. Bekijk onze site en neem gerust 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor meer informatie of een gratis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in het zwembad om te ervaren of deze prachtige hobby ook iets voor jou is.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Ok Weigeren